POLL. Ondanks poleposition Antwerp denkt u dat Union kampioen wordt, amper nog geloof in landstitel voor KRC Genk

Komende zondag kan het zover zijn: als Antwerp eerste achtervolger Union klopt, is het kampioen van België. Maar als Union wint, kan alles nog. En ook KRC Genk is nog niet helemaal uitgeschakeld, maar de Nieuwsblad-lezer gelooft niet al te fors meer in de kansen van de Limburgers.

Martijn Goethals, Gil Martens, Jeroen De Pauw

De voorbije dagen kon er gestemd worden op wie volgens jullie kampioen van België wordt: Antwerp, Union of Genk. En de onderlinge verschillen in de uitslag van de poll zijn miniem, toch wat de eerste twee plaatsen betreft.

Ondanks de uitstekende positie waarin Antwerp verkeert - als rood-wit op de Bosuil wint van Union komende zondag is het altijd kampioen - krijgen ze toch niet het meeste stemmen achter hun naam. 46 procent van de lezers denkt immers dan de Brusselaars van Union met de titel aan de haal gaan, ten opzichte van 43 procent voor Antwerp. KRC Genk, die nagenoeg het hele seizoen (ver) aan de leiding stonden van de Jupiler Pro League, moeten het stellen met een schamele 11 procent.

Wordt Union inderdaad kampioen? Of gooien Antwerp of wie weet nog Genk roet in het eten? Zondag op de voorlaatste speeldag worden we wellicht al heel wat wijzer.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen