Shopopop zoekt Mechelaars die graag centje bijverdienen met boodschappen leveren

Particulieren die op zoek zijn naar een bijverdienste kunnen zich aanmelden via de app van Shopopop.© Shopopop

Mechelen -

Shopopop, een Franse logistieke dienstverlener, is in Mechelen op zoek naar particulieren die graag een centje bijverdienen. Voor het leveren van boodschappen maakt het bedrijf gebruik van verplaatsingen die mensen in hun buurt maken.

Sven Van Haezendonck

Het snel groeiende Franse bedrijf, dat sinds 2017 al meer dan zes miljoen leveringen voor zijn rekening nam in zeven Europese landen, ontwikkelde een mobiele app. Die biedt mensen de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding allerhande boodschappen thuis te laten bezorgen door een andere particuliere shopper uit de buurt. Die persoon kan daar dan iets mee bijverdienen.

Shopopop is sinds kort ook actief in Mechelen en zoekt naast klanten ook nieuwe partners: zowel lokale handelaars als particulieren die een leuke en sociale bijverdienste zoeken. De vergoeding varieert naargelang de afstand, de grootte en de moeilijkheid.

“Maximaal bestaande verplaatsingen gebruiken”

“Het achterliggende idee is om maximaal gebruik te maken van bestaande verplaatsingen om zo duurzame efficiëntiewinsten te boeken in tijd, geld en uitstoot: voordelig voor planeet en portefeuille”, vertelt Kris De Coster, international development manager bij Shopopop.

Leveringen gebeuren altijd de dag zelf, binnen de drie uur. “Maar doorgaans veel sneller en de shoppers verdient daar minimum vijf euro mee”, zegt De Coster. Particuliere shoppers gebruiken hun eigen auto en ze blijven in een straal van ongeveer twintig kilometer. Alles wordt geregeld via de app, waar kandidaten zich kunnen aanmelden. In ons land werkt het bedrijf ook al samen met grote supermarktketens zoals Colruyt en Carrefour.

www.shopopop.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus