Phoenix pakt opnieuw titel in Pacific Division

Dankzij een 108-90 overwinning tegen Minnesota heeft Phoenix zich dinsdag voor het derde opeenvolgende jaar verzekerd van de titel in de Pacific Division.
,,Het is heel mooi om drie seizoenen na elkaar de beste te zijn in de Pacific Division. Dit is echter maar een stukje van de puzzel", zegt Raja Bell, die 22 punten maakte tegen de Timberwolves. ,,Het toont aan dat ons regulier seizoen goed was en geeft ons de kans om in een prima positie aan de playoffs te beginnen. Ons ultiem doel is echter het winnen van het kampioenschap en daarvoor ligt nog heel wat werk op de plank."

In het verliezende kamp was Kevin Garnett goed voor 30 punten en 16 rebounds. Ondanks deze knappe persoonlijke prestatie kon dus ook hij niet verhinderen dat Minnesota voor de elfde keer na elkaar buitenshuis verloor.

Nog dinsdag ging Dallas met 77-92 winnen bij de New York Knicks. De Mavericks konden als steeds rekenen op hun sterke All Star-duo Dirk Nowitzki en Josh Howard, die beide 24 punten lieten optekenen. Eddy Curry (22 ptn, 12 ptn) was de meest opvallende thuisspeler.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.