Nieuwe niertransplantatie voor Ivan Klasnic

Nieuwe niertransplantatie voor Ivan Klasnic

Foto: ap

BREMEN - Ivan Klasnic, de Kroatische international van het Duitse Bremen, ondergaat nog voor Pasen een nieuwe niertransplantatie. Dat heeft de speler woensdag gezegd in een interview met de Duitse krant Syker Kreiszeitung.
De 27-jarige aanvaller onderging eind januari al een transplantie, maar de nier die hij van zijn moeder kreeg, werd amper 15 uur later door zijn lichaam alweer afgestoten. ,,Ik hoop dat het deze keer wel lukt'', vertelde Klasnic. ,,Ik hoop nog altijd dat ik volgend seizoen mijn comeback kan maken bij Werder Bremen.''

Klasnic kreeg nierproblemen na een blindedarmoperatie in 2005. Werder Bremen heeft Klasnic, wiens contract afloopt op 30 juni, in januari al een nieuw contract aangeboden. ,,Ik heb nog niet getekend, maar heb er al vertrouwen in dat de zaak één van de komende weken in orde zal zijn'', aldus Klasnic.

Klasnic speelt sinds 2002 voor Bremen. Hij speelde al 135 wedstrijden voor de competitieleider en scoorde 42 doelpunten. De 22-voudige international (5 doelpunten) trad met Kroatië ook aan op het WK 2006 in Duitsland.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.