Koningin Fabiola had vijf miskramen

Koningin Fabiola had vijf miskramen
Koningin Fabiola heeft voor het eerst openlijk gezegd dat ze vijf miskramen heeft gehad. Dat meldt VTM in Het Nieuws. Fabiola zegt dat de miskramen haar niet hebben verbitterd, 'integendeel: je leert er iets uit'.
Samen met wijlen koning Boudewijn stak Fabiola veel energie in de voorbereiding van prins Filip op de troon. Fabiola heeft ook nu nog een hechte band met Filip en Mathilde, aldus VTM.

Dat koningin Fabiola in de jaren zestig enkele miskramen heeft gehad, wisten veel mensen wel, maar de koningin sprak er nooit openlijk over. Vorige week, op een diner, deed ze dat toch.

'Zelf heb ik vijf kinderen verloren. Uit die ervaring leer je iets. Tijdens mijn zwangerschappen kreeg ik telkens problemen, maar weet u, uiteindelijk vind ik dat het leven mooi is', aldus de koningin.

Fabiola wordt in juni 80. Zij en wijlen koning Boudewijn koesterden een grote kinderwens. Een paar keer lekte het nieuws over een zwangerschap uit. Het paleis in Laken werd dan overstelpt met bloemen en cadeaus, maar telkens ging het mis.
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees