Dranouter pakt uit met bijzonder menu: Chocolade, gras en regenwormen

Folkfestival Dranouter pakt dit jaar opnieuw uit met een opmerkelijke festivalkeuken. Daarvoor wordt weer samengewerkt met het team van restaurant 'In De Wulf'. Chef Kobe Desramault haalt er voor de gelegenheid topchocolatier Dominique Persoone bij. Samen serveren ze onder andere een dessert met gras, chocolade en regenwormen.
De samenwerking tussen ‘In de Wulf‘ en Dranouter Festival was één van de smaakmakers van vorig jaar. Sterrenchef Kobe Desramaults en zijn team slaagden erin om de festivalganger te laten proeven van excellente gerechten aan de prijs van de doorsnee festivalhap. Desramault moest dan ook al snel het bordje 'uitverkocht' uithangen.

Op vraag van het festival wordt de samenwerking dit jaar verdergezet. Liefhebbers van muziek en lekker eten weten dus waar ze naartoe moeten op 7, 8 en 9 augustus.
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees