Geneesmiddelenagentschap werft 120 mensen aan

BRUSSEL -Het Geneesmiddelenagentschap werft tegen eind 2007 in totaal een 120-tal mensen aan. Dat heeft administrateur-generaal van het Geneesmiddelenagentschap Piet Vanthemsche maandag gemeld.
,,In de begroting zijn middelen voorzien om tegen eind 2007 een 120-tal mensen aan te werven. Daarmee zijn we al gestart'', aldus Vanthemsche. Het Geneesmiddelenagentschap heeft al deelgenomen aan de jobbeurs van Selor.

,,Dit betekent een significante versterking voor zowel de buitendiensten als de centrale diensten'', zei Vanthemsche. Het Geneesmiddelenagentschap investeert onder andere in de permanente bewaking van de neveneffecten van geneesmiddelen en richt ook een afdeling op die instaat voor de preventie en bestrijding van fraude met geneesmiddelen. De maatregelen inzake fraudebestrijding zijn een samenwerking met andere federale diensten.

Het Geneesmiddelenagentschap is opzoek naar een aantal mensen met een universitaire opleiding zoals apothekers, geneesheren en dierenartsen, maar wil ook mensen met een hogeschoolopleiding aanwerven.
Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees