Anderlecht verlengt contract Juhasz

BRUSSEL - De Hongaarse verdediger Roland Juhasz heeft zaterdag zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd met 3,5 seizoenen. Het contract van Juhasz bij Sporting liep af in 2008, maar werd nu dus verlengd tot 2011.
Juhasz kwam in augustus 2005 naar het Astridpark, Anderlecht nam hem toen over van MTK Boedapest. Hij maakte zijn officiële debuut voor Sporting in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea (1-0) op 13 september 2005.

Intussen is Juhasz een vaste waarde geworden in het hart van de verdediging. De Hongaar speelde al meer 45 competitiematchen (twee doelpunten), 15 Europese matchen (1 doelpunt) en vijf bekermatchen voor Paars-Wit.

Von Schlebrügge

Anderlecht bereikte zaterdag ook een akkoord met het Deense Brondby over de transfer van de Zweedse verdediger Max Von Schlebrügge. Als Von Schlebrügge ook persoonlijk een akkoord bereikt met de club, vertrekt de verdediger in januari uit het Astridpark.

Von Schlebrügge kwam in januari over van het Zweedse Hammarby en heeft bij Anderlecht nog een contract tot 2010. De Zweed speelde dit seizoen nog maar 136 minuten en wil weg bij de Brusselaars.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.