Alpro sponsort Kim Clijsters

Alpro sponsort Kim Clijsters

Kim Clijsters smeert, lepelt en drinkt voortaan Alpro. Foto: belga

Kersvers sportvrouw van het jaar én wereldkampioene Kim Clijsters heeft er in 2006 een sponsor bij: sojaverwerker Alpro. Dat meldt het sportsmarketingbureau Octagon Cis op zijn website.
In 2006 worden Alpro en Kim Clijsters partners. ,,De samenwerking met Kim is tot stand gekomen omdat ze al jaren een trouwe gebruikster is van onze sojaproducten. Een gezonde en lichte voeding is essentieel voor topsporters. Het is een hele eer voor Alpro als Belgisch internationaal bedrijf om samen te werken met een wereldvedette als Kim Clijsters'', aldus Kathy Van Ranst, marketing manager Alpro.

Ook de tennisster uit Bree kijkt uit naar de nieuwe samenwerking. ,,Als topsporter kies je bewust voor een gezonde voeding die je de nodige kracht en energie geeft om te trainen én te winnen. De Alpro-producten staan bij mij vast op het menu.''

Alpro maakt deel uit van de Vandemoortele groep, de tweede grootste Belgische voedingsgroep. Afgelopen jaar pakte Alpro in een tv-spot verrassend uit met een ander bekend gezicht, dat van de Amerikaanse acteur Ben Affleck.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.