Clijsters wil tornooi van Bali spelen

Kim Clijsters heeft alle intentie om het tennistornooi van Bali te spelen, dat van 4 tot 8 november wordt gehouden. Onze landgenote die na haar zwangerschap bezig is aan een tweede carrière krijgt er zo goed als zeker een wild card.
Sinds dit jaar geldt het WTA-tornooi van Bali als de Masters voor speelsters die niet aan de A-Masters deelnemen, het officieuze wereldkampioenschap tennis waaraan enkel de beste acht speelsters mogen deelnemen. Clijsters moet nog aan wild card krijgen, maar dat is een formaliteit. Belangrijk is dat Clijsters zelf heeft toegezegd.

Met de inplanning van Bali krijgt de najaarskalender van Clijsters vorm. Ze neemt ook deel aan het WTA-tornooi van Luxemburg en speelt in december een exhibitietornooi op de Diamond Games in Antwerpen. Daar wordt Venus Williams haar tegenstander.

Clijsters speelde sinds haar comeback al de tornooien van Cincinnati en Toronto en neemt vanaf maandag deel aan de US Open.
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.