Indiase man trouwt met veertien vrouwen

NEW DELHI - Een voormalig ingenieur van de Indiase luchtvaartmaatschappij Air India is gearresteerd omdat hij de voorbije 2,5 jaar met liefst veertien vrouwen in het huwelijksbootje is gestapt. Dat meldt de krant The Times of India.
Volgens de politie liet de 40-jarige Tushar Waghmare zich registreren op een webportaal voor mensen die een huwelijkspartner zoeken. Hij verklaarde dat hij in 2006 gescheiden was en op zoek was naar een nieuwe vrouw.

De man had nogal wat succes en wou blijkbaar niemand teleurstellen. Zo huwde hij liefst veertien keer in 2,5 jaar tijd.

'De vrouwen noch hun ouders dachten eraan de achtergrond van Waghmare eens te controleren. Ze waren allemaal te zeer onder de indruk van zijn job', zo verklaarde adjunct-commissaris RM Vhatkar van de politie van Mumbai.

Volgens Vhatkar bracht Waghmare gewoonlijk drie opeenvolgende dagen bij dezelfde echtgenote door. Dan vertrok hij telkens met de smoes dat hij voor het werk op reis moest. Waghmare onderhield zijn echtgenotes tot zijn financiële middelen uitgeput raakten. Nadien stopten de vrouwen hem geld toe.

De politie arresteerde Waghmare nadat enkele vrouwen erachter waren gekomen dat hun band met hun echtgenoot niet exclusief was en klacht hadden ingediend. De lustige trouwer werd onmiddellijk ontslagen bij Air India.
Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees