'Hassan komt voor drie jaar naar Al-Ahly'

'Hassan komt voor drie jaar naar Al-Ahly'
Na eerdere berichtgevingen over de transfer van Ahmed Hassan naar Al-Ahly, kondigt nu ook de Egyptische club zelf de overeenkomst aan op zijn officiële website. 'Ahmed Hassan heeft een overeenkomst voor drie seizoenen met Al-Ahly', meldt de club.
Op de website is te zien hoe Hassan reeds poseert tussen de supporters met een vlag van de club. 'Onmiddellijk na het seizoen wordt Hassan voorgesteld op een persconferentie. Beide partijen zijn blij met de overeenkomst', geeft de club zelfzeker mee.

Anderlecht-voorzitter Herman van Holsbeeck reageerde stomverbaasd wanneer hij met de berichtgeving werd geconfronteerd: 'We wisten dat hij met Al-Ahly sprak, net als met zoveel andere clubs. Maar ik denk niet dat hij al getekend heeft. De afspraak was dat we volgende week nog eens om de tafel zouden zitten met Hassan. Tot dan zouden we daar niet over communiceren.'

De 32-jarige Hassan speelt sinds 2006 voor Anderlecht. In juni is de Egyptische international einde contract bij paars-wit. Dat betekent dus dat de overgang van Hassan de Egyptenaars niets zou kosten.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.