Tom Boonen en Lore ,,gunnen elkaar wat rust''

Tom Boonen en Lore ,,gunnen elkaar wat rust''

Foto: photonews

BRUSSEL - Tom Boonen (26) en Lore Van de Weyer (23) gunnen elkaar rust binnen hun relatie. Dat maakte Paul De Geyter, manager van de ex-wereldkampioen, gisteravond laat bekend. Het paar was drie jaar samen.
De wielrenner uit Balen vormde een stel met Lore sinds eind 2003. Ze leerden elkaar kennen in Antwerpen via een gemeenschappelijke vriendin. Lore is afkomstig van Meerhout, niet ver van Balen. Toen ze een paar werden, kende ze niets van koers.

,Ik wist niet eens dat hij wielrenner is'', vertelde ze daarover. Dat vond Boonen een bevrijding, na zijn relatie met de wielrenster Liesbet De Vocht, met wie hij meer dan vier jaar samen was. Lore studeerde toen voor maatschappelijk assistente en werkte in een videotheek niet ver van het ouderlijke huis van Boonen, die in november vorig jaar naar Monaco verhuisde omdat hij naar eigen zeggen op straat of tijdens trainingen in Vlaanderen te vaak aangeklampt werd. Lore bleef in Meerhout wonen.

Tom Boonen verzamelde de voorbije twee jaar een indrukwekkend palmares. Hij won onder meer tweemaal de Ronde van Vlaanderen en één keer Parijs-Roubaix, en werd vorig jaar in Madrid wereldkampioen. Op dit moment traint hij met zijn nieuwe ploegmaat Gert Steegmans in Monaco.
Corrigeer

MEER NIEUWS