'Orgieën en cocaïne nekten Marco Borsato'

'Orgieën en cocaïne nekten Marco Borsato'

Foto: rr

In Nederland duiken steeds meer details op over de manier waarop The Entertainment Group van Marco Borsato is failliet gegaan. Werknemers, maar vooral zaakvoerders van TEG, hielden er een riante levensstijl op na. En de jaarlijkse barbecue van het bedrijf ontaardde steevast in een regelrechte orgie.

In de zondageditie van De Telegraaf vertelde een ex-medewerker over dat feestje, schrijven de kranten van Concentra. 'In bijna alle ruimtes van de villa deden mensen het met elkaar. Op de bureaus, in de toiletten, overal. Zo stelden de vele mooie, jonge medewerksters hun BMW van de zaak en hun riante salaris veilig.'

De bedrijfstop spendeerde een fortuin aan 'zakenlunches'. Twee van de zaakvoerders verorberden op één jaar tijd alleen al 100.000 euro. Volgens ingewijden werd er niet gekeken op een fles dure wijn meer of minder. Op de feestjes van The Entertainment Company circuleerde niet alleen drank, maar ook cocaïne.

Tijdens de concerten van Marco Borsato in de Gelredome (Arnhem) werden zelfs callgirls ingehuurd op kosten van de zaak. Toen Marco Borsato en zijn vrouw Leontien dat ontdekten zijn er wel harde woorden gevallen. Marco wilde daar niks mee te maken hebben.

 

Corrigeer

MEER NIEUWS