Celebs

Man wil dat idool weer gaat twitteren

Fan van Miley dreigt kat op te eten

Fan van Miley dreigt kat op te eten

Foto: AP

Een fan van Miley Cyrus zegt zijn eigen kat op te zullen eten als de Hannah Montana-ster niet terugkeert op Twitter. Het tienerfenomeen Miley Cyrus heeft haar twitter-pagina op het internet eerder deze maand stopgezet.

Een miljoen fans volgden de berichtjes van 140 tekens van Cyrus op de site. Ook vader Billy Ray Cyrus kon haar niet van gedachten laten veranderen. De vriend van Cyrus, de Australische acteur Liam Hemsworth, heeft de pest aan Twitter. Maar Cyrus liet al eerder weten dat ze het beu is dat haar berichtjes elke keer krantenkoppen werden.

Eén fan wil de actrice met alle geweld opnieuw aan het twitteren krijgen, en is daarom een actie begonnen op de website mileysavefuzzy.com.

Miley krijgt tot 16 november de tijd om de draad weer op te pikken: 'Ik vroeg me af wat ik kon doen op Miley weer op Twitter te krijgen', schrijft het baasje van kat Fuzzy op de website. 'Toen ik naar mijn kat keek, wist ik het: misschien kan hij helpen. Ik kan altijd een nieuwe kat kopen, maar Miley’s Tweets zijn onvervangbaar', voegde hij er nog aan toe.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees