Celebs

Britney Spears weggevoerd in ambulance

Britney Spears weggevoerd in ambulance
LOS ANGELES - Britney Spears is donderdagochtend vroeg vanuit haar huis per ambulance afgevoerd. Dit heeft de politie aan het persbureau AP meegedeeld. De popster had naar verluidt 'hulp nodig'.
Britney Spears is vroeg in de ochtend onder politiebegeleiding overgebracht naar het UCLA ziekenhuis in Los Angeles, waar ze onder toezicht wordt geplaatst omdat ze mogelijk een gevaar voor zichzelf vormt, zo meldt de showbizzsite TMZ.com.

Volgens X17online had Spears een zelfmoordpoging ondernomen, maar nieuwe berichten van TMZ.com geven aan dat de zangeres verplicht werd opgenomen onder de code 5150. Die houdt in dat het ziekenhuis ervan uitgaat dat de zangeres een gevaar vormt voor zichzelf en haar omgeving. De politie zou na de melding van de psychiater direct naar Spears' huis in Hollywood zijn gegaan.

Begin deze maand werd de 26-jarige Spears ook al per ambulance afgevoerd vanuit haar huis. Dat gebeurde toen ze weigerde haar twee jonge zoontjes over te dragen aan haar ex-man Kevin Federline, die de voogdij over de kinderen heeft. Spears bracht toen anderhalve dag in het ziekenhuis door.
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees