Iedereen welkom op 's lands meest exclusieve bal

ZOMERGEM - Vuurspuwers, slangen, jacuzzi's en tientallen acts: het Bal der Bals strijkt nu vrijdag neer in discotheek Kokorico.

Bals zitten in de lift. Elke school, club of organisatie heeft tegenwoordig wel een bal. ‘Omdat wij kosten noch moeite sparen onderscheiden onze bals zich van alle andere bals en galabals in ons land', zegt Mathieu De Ruyck, die samen met Francis Boussy van het evenementenbureau DC-Productions vrijdagavond het Bal der Bals organiseert in discotheek Kokorico in Zomergem.

‘We voorzien tientallen acts (flying, fluo, laser, fire, water), robots, steltenlopers, dansers, vuurspuwers, slangen, dj-optredens, warm gevulde jacuzzi's, massages, exclusieve wagens, verschillende soorten gadgets en extra's... We zijn dan wel het meest exclusieve en prestigieuze bal van ons land, maar decadent worden we helemaal niet.

Last minute verrassingen

Bedoeling is de bezoeker een ‘wow-effect' te bezorgen. Daarom blijven tal van verrassingen steeds tot op de laatste minuut geheim. Wij voorzien steeds bus- en limovervoer naar onze bals en verkopen zelfs dassen aan de ingang.'

De organisatoren van het Bal der Bals zijn ook de mensen achter het prestigieuze Bal du Zoute in Knokke-Heist en wisten de voorbije jaren altijd al heel wat bekende Vlamingen naar hun feestjes te lokken. Of dat vrijdag weer het geval zal zijn is niet duidelijk en ook van minder belang, vindt De Ruyck.

Perfecte locatie

‘Iedereen is welkom, iedereen moet de kans krijgen om in stijl en met klasse uit te gaan. Net om die reden houden we de ticketprijs bewust zeer schappelijk en zijn we uitgeweken naar een grotere locatie. Kokorico is de perfecte locatie voor zo'n galabal.'

www.balderbals.eu / Tickets: 18 euro Te koop in Free Record Shop & Fnac

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio