Villa Verly is nu hotel met vier kamers

Tweesterrenchef runt nu ook Hotel Nicolas

Tweesterrenchef runt nu ook Hotel Nicolas

Franky Vanderhaeghe en Sandra Nys openden Hotel Nicolas. pli Foto: © Piet Lesage

IEPER - Franky Vanderhaeghe en zijn vrouw Sandra Nys van tweesterrenrestaurant Hostellerie St.-Nicolas in Elverdinge hebben nu ook een hotel geopend.

Het hotel bevindt zich op wandelafstand van hun toprestaurant langs de Veurnseweg. Restaurantgasten vroegen regelmatig of ze in de buurt konden blijven overnachten. De dichtste hotels bevinden zich in Ieper of Poperinge en na een gezellig avondje tafelen met wat aperitief en aangepaste wijnen, is het niet meer evident om nog achter het stuur plaats te nemen. Sandra en Franky kregen de kans om de voormalige Villa Verly aan te kopen, die in dezelfde stijl gebouwd is als hun restaurant. Ze lieten het ombouwen tot een knus hotel met vier kamers.

'Elke kamer heeft een hoofdletter als naam, gekozen volgens de leden van ons gezin. Er past ook telkens een kleur bij. De kleinste kamer heet V, wat verwijst naar onze jongste zoon Vince. Hij is zes jaar en gaat nu naar het eerste leerjaar. Hij is het groentje van ons gezin, vandaar ook de groene tinten in deze kamer. De kamer M is genaamd naar zoon Michael,' vertellen Sandra en Franky. Er is ook een S-kamer en een F-kamer, genoemd naar Sandra en Franky. Alle kamers hebben een tv en minibar, waarvan het gebruik inbegrepen is in de all-in-prijs. In de ruime ontbijtruimte verzorgen Sandra en Franky zelf het ontbijt van 8 tot 10 uur. Ze werken niet met een buffet, maar bedienen aan tafel. Naast de ontbijtruimte is er een gezellige loungeruimte, waar men zelf een koffie kan zetten. Er is ook een minibar.

www.hotel-nicolas.com

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio