Bodegem gaat zweten in het Castelhof

Bodegem gaat zweten in het Castelhof

Beugoem Zweet is een gezamenlijke organisatie van heel wat verenigingen.yds Foto: © De Saedeleer Yvan

DILBEEK - Beugoem Zweet, het Bodegems dorpsfeest, belooft weer heel wat spektakel te brengen in de Dilbeekse deelgemeente.

De derde editie van Beugoem Zweet vindt plaats op zaterdag 13augustus. De gezamenlijke organisatie van de KWB, Landelijke Gilde, Chiro Bodegem en JK Vuilbak vindt dit jaar voor het eerst plaats in Jeugdcentrum Castelhof, vlakbij het station van Bodegem. De chiroweide aan het Solleveld, waar het dorpsfeest normaal plaatsvindt, is namelijk een grote bouwwerf door de bouw van de nieuwe lokalen.

De locatie mag dan wel gewijzigd zijn, spel en plezier blijven ook op deze derde editie verzekerd. Op het programma staan onder andere Run & Bike, meetschieten en een spel zonder grenzen. Dit jaar, voor de derde editie, zijn er een aantal nieuwe activiteiten, zoals het Viking Kubb-spel, ponyritten en bakklimmen. Tussendoor is er drank en barbecue.

Het dorpsfeest wordt in de kapel van het Castelhof afgesloten met muziek van lokale dj-talenten en Sold out, een coverband uit Antwerpen.

www.beugoemzweet.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio