Lucas Biglia zet zichzelf in etalage op website van Anderlecht

Lucas Biglia zet zichzelf in etalage op website van Anderlecht

Foto: photo news

Anderlecht demonstreerde dit weekend een sterk staaltje communicatiebeleid. Lucas Biglia werd op stage in Oostenrijk weggehouden van de pers omdat hij volgens de club niets te vertellen had. Beter te begrijpen als: we willen niet dat Biglia uitschreeuwt dat hij absoluut wil vertrekken.

Groot was de verbazing dan ook toen de Argentijnse middenvelder opeens wel een interview gaf aan de clubwebsite van Anderlecht waarin hij verkondigde dat hij paars-wit wil verlaten. De website van Anderlecht werd zo gebruikt als etalage, want iedereen kan er nu lezen dat Biglia wil vertrekken.

Dit zijn Biglia's exacte woorden: 'Ik ben bij Anderlecht altijd goed ontvangen geweest en ik zou iedereen - ploegmaats, bestuur, personeel, ... - daarvoor nogmaals willen bedanken. Het is echter mijn droom om het WK 2010 te spelen met Argentinië en jammer genoeg komt de bondscoach (Maradona) niet tot in België om spelers te scouten. Als ik wil meedoen in Zuid-Afrika, zou ik dus naar een andere competitie moeten.' ( JUG)

Corrigeer