Kerksken swingt elke vrijdag van augustus

Kerksken swingt elke vrijdag van augustus

Gino Van Keymolen, Bart Van Impe en Pieter Roelandt: 'Het worden vier gezellige vrijdagen.'pvdb Foto: © Peter Van den Bossche

HAALTERT - Voor het vijfde jaar op rij worden in Kerksken Parkingconcerten georganiseerd, een reeks gratis optredens op het plein bij de kerk. Elke vrijdagavond van augustus staat er een ander genre op de affiche.

'Elke vrijdag presenteren wij een gratis live openluchtoptreden op de parking aan de kerk van Kerksken', zeggen Gino Van Keymolen, Bart Van Impe en Pieter Roelandt van het organiserende comité Kèsken Zwingt. 'Wij zorgen voor de groepen, de drank en alles wat erbij hoort. Het worden vier gezellige vrijdagen.'

Blazzy Juice, een vierkoppige band uit het West-Vlaamse Koekelare, mag morgen de spits afbijten. De groep brengt een mix van rock, blues en jazz, waarbij de piano primeert.

Volgende week is er Electric Boogie. 'Deze zeskoppige band brengt een mix van rock-'n-'roll, twist, surfrock en Rockabilly.' Op vrijdag 19 augustus treedt 2nd Take op. Zij brengen covers van onder anderen Joe Cocker, Pink Floyd, Deep Purple, The Who, Golden Earing, Eric Clapton, ZZ-top en The Dire Straits. Het laatste concert komt van SpellbAund. 'Dat is een vijf man sterke no- nonsensecoverband uit Gent. Hun handelsmerk is een geweldige livesound. Hun doel is ambiance brengen, waar ze ook komen.' En dat laatste is waar dit evenement voor staat.

Parkingconcerten, op vrijdagavonden 5, 12, 19 en 26 augustus op de parking aan de kerk van Kerksken.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio