Cruz van Lierse terug naar Beerschot?

Cruz van Lierse terug naar Beerschot?

Foto: © BELGA

SK Lierse beleeft sportief al zo moeilijke tijden, en nu dreigt het ook nog twee van zijn betere spelers te verliezen. Gouwgenoot Germinal Beerschot is geïnteresseerd in Ninoslav Milenkovic en in ... Daniel Cruz, de 24-jarige Colombiaan die vorig jaar nog op het Kiel voetbalbade. Lierse is bereid mee te werken aan een transfer, maar wil uiteraard een serizeuze transfervergoeding, want beide spelers liggen nog tot 2008 onder contract. Voor Cruz is er trouwens ook nog belangstelling vanuit Portugal. De Colombiaan vormt trouwens gevoelige materie. Hij zorgde zeven maanden geleden voor opschudding door de dag na de bekertriomf zijn transfer naar Lierse aan te kondigen. Een overgang die vooral verbazing ekte door het hoge salaris (375.000 euro) dat hij zou gaan verdienen. Cruz kon evenwel nooit aarden op het Lisp.

Bij Germinal Beerschot zouden trouwens enkele spelers vertrekken. Van de Zimbabwaan Chimadze wordt gevreesd dat hij na het kerstreces niet meer terugkeert. Ouon mag testen bij Bristol, en allicht worden enkele spelers van Charlton gescout.

Adolphe Tohoua (22) staat in de belangstelling van enkele binnen- en buitenlandse clubs. Lierse wil eerst enkele spelers transfereren voor het zelf aan versterking denkt.

(BDH/MCD)

Corrigeer