'Seizoen mooi afsluiten'

Steven Van Herreweghe - VW Hamme

HAMME - Vigor-Wuitens Hamme ging op het Lisp tegen SK Lierse met nipte 1-0 cijfers onderuit. Blauw-zwart kon in de eerste helft nooit imponeren, maar kwam meer gedreven uit de kleedkamers na de correcties van trainer Fuat Capa.

Het doel om het seizoen met vijftig punten af te sluiten is nu niet meer realiseerbaar, maar verdediger Steven Van Herreweghe hoopt zondag, mits een thuiszege tegen Waasland, alsnog met 49 punten heel dicht die doelstelling te benaderen.

'Ik moet echter noodgedwongen de Wase derby vanop de tribune meemaken, want ik keek in Lierse tegen een gele kaart aan', zegt de Aalstenaar.

'Belachelijk eigenlijk hoe Jarju zich liet vallen, toen ik met een tackle de bal zuiver buiten trapte. De scheidsrechter blies duidelijk in het voordeel van de thuisploeg en onthield ons in een veel betere tweede helft tot twee keer toe een penalty. Spijtig dat het schot van Koen Van Der Heyden in de slotfase op de paal spatte, want we verdienden wel degelijk een puntje. Ook niet meer, rekeninghoudend met de slappe eerste helft. Om het seizoen mooi af te sluiten, zijn we nu gebrand op een zege tegen Waasland in onze laatste thuiswedstrijd', besluit Van Herreweghe. (jvdv)Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio