Nieuwe directeur voor Sint-Martinusschool

Nieuwe directeur voor Sint-Martinusschool

,,Ik breng veel bagage en ideeën mee uit mijn vorige scholen'', zegt Marc Jaenen. Foto: © yds

ASSE - De leerlingen van de Sint-Martinusschool TSO-BSO in Asse-centrum kunnen vrijdag bij de start van het nieuwe schooljaar meteen ook kennismaken met hun nieuwe directeur. Marc Jaenen treedt in de voetsporen van Krokegemnaar Daniël Van Ginderdeuren die met pensioen ging.

Jaenen mag in Asse een nieuwkomer zijn in de onderwijswereld, toch heeft deze Willebroekenaar er al een lange onderwijscarrière opzitten in de Technische School van Mechelen (TSM) en het Don Bosco-instituut in Hoboken. Daar doceerde hij het hele gamma vakken in de domeinen elektriciteit en mechanica.

,,Als nieuwkomer, met toch een pak ervaring, heb ik een onbevooroordeelde kijk op de zaken'', zegt hij. ,,Tegelijk breng ik veel bagage en ideeën mee uit mijn vorige scholen. Mijn voorganger, Daniël Van Ginderdeuren, bracht hier de voorbije vier jaar al veel op gang, zoals investeringen in de gebouwen en vernieuwingen in het machinepark.''

,,Ik wil die aanpak verder zetten'', klinkt het. ,,Een eerste belangrijke uitdaging is de start van onze nieuwe richting Voeding-Verzorging. Daarvoor moet op termijn een nieuwe keuken worden geïnstalleerd.'' (RDS)

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio