Ann Wauters: ,,Ik zit op schema''

,,Het gaat goed met mij,'' liet een spontane Ann Wauters vanuit Rusland horen. De tweevoudige Speelster van Europa werkt momenteel in het Samara haar revalidatie na een operatie aan de voet verder af. ,,Ik zwem en fitness elke dag en sinds begin deze week heb ik een individuele baskettraining afgewerkt. Niets spectaculair, maar het voelde wel goed aan om enkele shotjes te nemen. Het leven in Samara valt tevens best mee. Ik kan nu zelf opnieuw de auto besturen. Dat viel in het begin wel wat tegen.

Het is hier enorm druk en in Samara rijden ze enorm snel,'' zei de 24- jarige en 1m95 grote speelster nog. ,,Mijn team nam alvast een goede start in de Euroliga. We wonnen met 68-74 in en tegen Parma. Ja, het is tevens leuk dat we in dezelfde groep zitten van Namen. Ik plan mijn comeback dan ook in België. Op donderdag 9 december spelen we in Namen. Ik wens het team van coach Benny Mertens veel succes.'' De wedstrijd in groep C van de Euroliga tussen Namen en Samara wordt op 9 december in de Spiroudôme van Charleroi afgewerkt.

(CPM)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.