,,Walter verdient meer respect''

Geblesseerde Stoica vergelijkt ex-maatje Baseggio met Totti en Raul

 Geblesseerde Stoica vergelijkt ex-maatje Baseggio met Totti en Raul
Alin Stoica stapte gisteren op zijn 25ste verjaardag met rugpijn uit bed. Voldoende blijkbaar om - vrij voorspelbaar - forfait te geven voor de vernederende invallerswedstrijd tegen zijn ex-club Anderlecht. Maandag wordt de Roemeen weer op training verwacht.
Ook zijn voormalig maatje bij Anderlecht, Walter Baseggio, vergaat het niet zoveel beter. Baseggio heeft het vertrouwen van Hugo Broos verloren en zit meer op de bank dan hem lief is. ,,Ik begrijp dat Walter moeilijke momenten doormaakt", aldus de Roemeen. ,,Maar hij verdient meer respect. Walter is een symbool voor Anderlecht, net zoals Totti en Raul dat zijn voor AS Roma en Real Madrid. Het is belangrijk om dergelijke spelers de nodige waardering te geven. Walter heeft de kwaliteiten om het hogerop waar te maken. Hij wordt nu echter met de vinger gewezen, net zoals dat met mij indertijd het geval was. Nu, als ze over je praten, wil dat zeggen dat je belangrijk bent. Ook al worden er dingen verteld die niet waar zijn. Of hij Anderlecht niet beter zou verlaten? Dat moet hij zelf uitmaken. Hij moet diep in zijn hart kijken en de juiste beslissing nemen. Het belangrijkste is dat hij opnieuw plezier krijgt in het voetbal."

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.