Cruz en Haroun moeten weg bij G. Beerschot

Cruz en Haroun moeten weg bij G. Beerschot

Foto: Photonews

Managing director Patrick Vanoppen en technisch directeur Chris Van Puyvelde van Germinal Beerschot voerden deze week gesprekken met een aantal spelers en stelden ze op de hoogte van enkele beslissingen. Nog niet alle spelers kwamen al op gesprek, maar tot nu toe mogen er al enkele slachtoffers genoteerd worden van de besparingsmaatregelen van de club.

Daniël Cruz, wiens contract weliswaar afloopt, en Faris Haroun kregen te horen dat ze mogen uitkijken naar een andere werkgever. Op speelgelegenheid in Play-off 2 hoeven ze ook al niet te rekenen.

Beide spelers reageerden verslagen op het nieuws. 'Ik was nochtans bereid om in te leveren, maar ze hebben niet eens geluisterd', aldus de 29-jarige Daniel Cruz, jarenlang de lieveling van het Kielse publiek. 'Ik heb altijd gedacht dat ik mijn carrière op Het Kiel zou beëindigen. Boos ben ik niet, ik ben gewoon triest.'

Bij Faris Haroun (26) liggen de kaarten nog iets anders, hij heeft nog een contract tot 2012.

'Toch kreeg ik te horen dat ik op de transferlijst gezet word', aldus Haroun. 'Als de club het financieel moeilijk heeft, is het misschien voor beide partijen het moment om afscheid te nemen.'

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.