Barbara Dex wint tweede voorronde Eurosong

Barbara Dex wint tweede voorronde Eurosong

Foto: © GBr

Televisiekijkend Vlaanderen zorgde er zondagavond voor dat Barbara Dex met Crazy over Roxane wipte, en daardoor de winnares werd van de tweede voorronde van Eurosong . Roxane en Afi gaan samen met Barbara naar de halve finale.

,,Oké, ik lees af en toe dat ik een van de beste zangeressen van Vlaanderen ben. Maar ondertussen sleep ik nog altijd het imago van het Eurovisiesongfestival van 1993 mee. Terwijl ik niet langer die jonge boerentrien uit de Kempen ben. Ik ben een jonge, zelfverzekerde vrouw geworden, een moeder die haar ding doet, en die haar willetje doordrijft. Inpluggen en spelen, en binnen de drie minuten alles geven en de adrenaline laten vloeien. Yes Barbara, ge zijt goed bezig . Dat is wat ik nu voel. En ik hoop dat heel Vlaanderen het nu weet.''

Hoeft het gezegd dat Barbara Dex gelukkig is? Barbara heeft een nieuwe plaat klaar en naar verluidt waren er platenfirma's die tot zondag wilden wachten om te investeren. En ja, de telefoon rinkelde al ten huize Dex. ,,Er zijn inderdaad gesprekken'', aldus Barbara.

(RTL)

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees