Presentator Siegfried Bracke trouwt met Marina Nuyts

,,Siegfried is de mooiste, de beste en de slimste''

,,Siegfried is de mooiste, de beste en de slimste''

Siegfried Bracke en Marina Nuyts hebben mekaar gestrikt. Ze werden dan ook bedolven... onder strikjes.

MOL - De bekende journalist Siegfried Bracke (52) trouwde vrijdagnamiddag voor de wet in het gemeentehuis van Mol. De gelukkige echtgenote was Marina Nuyts uit Mol. Het echtpaar werd bij het buitengaan door journalist Luc Alloo van Sterren en Kometen gestrikt met strikjes. Siegfried en Marina straalden van geluk.

Het huwelijk voor de wet van Siegfried Bracke en Marina Nuyts werd in een zeer beperkte kring gevierd. Siegfried is de bekende politieke journalist van het programma 'De Zevende Dag' op de televisiezender Eén. Hij is van Gent.

Marina Nuyts was eerder al getrouwd met de bekende oogarts Peter Raus. Haar vader, Bert Nuyts, was een heel bekende cartoonist in Mol. Hij stond er bekend onder de bijnaam 'Bert Strikske'. Hij verliet zijn huis nooit zonder een strikje. Misschien is Marina dus wel gevallen voor het strikje van Siegfried en niet voor zijn charmante uitstraling, wie kan het zeggen?

,,Ik ben ondertussen al 52 jaar, het was van moeten'', grapt Siegfried Bracke bij het binnengaan. In vol ornaat en met strikje uiteraard werd het huwelijk voltrokken door de Molse burgemeester Paul Rotthier. ,,Het jawoord van Siegfried was volmondig en met volle overtuiging uitgesproken'', zegt de burgemeester. ,,Volgens mij wordt het een goed huwelijk maar in Mol doen we niets anders dan goede huwelijken leveren.''

Buiten wachtte het kersverse paar een aangename verrassing van Luc Alloo, de grappige journalist van het programma Sterren en Kometen. In de plaats van rijst kregen Siegfried en Marina een hele emmer strikjes over het hoofd.

,,Je hebt me aangenaam gestrikt'', zei een tevreden echtgenoot in een eerste reactie.

Complimentjes

,,Ik dacht dat je gewoon een papier moest tekenen maar de plechtigheid deed me wel meer'', zegt Bracke gelukkig. ,,Ik wil mijn relatie beschrijven als 'long, strong, soft en gentle'.'' Ook Marina Nuyts overlaadde haar kersverse man met complimentjes. ,,Hij is de mooiste, de beste en de slimste man'', zegt ze trots.

Het echtpaar woont al een tijdje in Mol. ,,Eerst keken de mensen verbaasd toen ze mij hier zagen rondlopen'', zegt Siegfried Bracke. ,,Nu zijn ze het al gewoon. Het is hier prettig wonen, de mensen zijn vriendelijk. Het centrum is wel heel lelijk maar ik heb al gehoord dat dat gaat veranderen.''

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio