Ilse De Meulemeester in de wachtkamer gezet

VT4 stelt The Bachelor uit

VT4 stelt The Bachelor uit

Foto: rr

Slecht nieuws voor de fans van Ilse De Meulemeester, want haar grote vuurdoop op VT4, als presentatrice van The Bachelor, is uitgesteld. De zender zoekt een startdatum waarop de concurrentie van de andere zenders minder groot is. ,,Uitgesteld is niet verloren'', zegt Ilse die trouwens vanaf september ook gaat omroepen.

In de tweede reeks van The Bachelor krijgt de 29-jarige succesvolle, aantrekkelijke vrijgezel Angelo Callant de kans om twintig knappe jongedames te ontmoeten in de hoop dat er met een van hen iets moois ontstaat. Vorig jaar werd het programma nog door Tine Van den Brande geleid en over heel 2003 gold The Bachelor als een van de absolute sterkhouders van VT4.

De opnames van 'The Bachelor' liggen al even achter de rug. Hoe is het gegaan?Ilse De Meulemeester: ,,Heel prettig en tegelijk ook erg verrassend. Het programma wordt gemaakt door Kanakna met een productieploeg die er honderd procent tegenaan ging. Zo'n team is erg belangrijk; het geeft je energie of het ontneemt je energie. In dit geval kreeg ik er extra energie van. Tegelijkertijd was het ook bijzonder zwaar. We mochten al blij zijn als we in die eerste tien opnamedagen drie uurtjes per nacht konden slapen.'' Vorig jaar klaagden enkele kandidaten die er in de eerste ronde uitgingen over oververmoeidheid en onmenselijke omstandigheden. Is daar nu een mouw aan gepast?,,De meisjes die er vrijwel meteen uitgingen, kregen deze keer twee à drie nachten op hotel cadeau en hebben de stad kunnen zien. De opnames vonden plaats in een rustige buitenwijk van Rome, maar ik heb zelf niet de kans gehad om de omgeving te gaan exploreren.''

Intiemere sfeer

Na zes jaar VTM koos je deze zomer voor VT4. Is er een sfeerverschil?,,VT4 is natuurlijk veel kleiner, wat een intiemere sfeer creëert waarin iedereen elkaar met de voornaam aanspreekt. VTM is eigenlijk een logge machine met andere wetten wat niet wegneemt dat ik me er heel erg gelukkig heb gevoeld; anders had ik er nooit zolang gewerkt.'' In oktober komt vijftv, de tweede zender van VT4, op antenne. Het wordt een lifestylezender. Met jouw ervaring in decoratiewinkels lijkt me dat een geknipte job voor jou?

,,Alstublieft zeg, ik ben nog niet eens op VT4 geweest. Neen, daarover is nog niet gesproken, maar je weet ook wel dat in het tv-wereldje heel snel beslissingen kunnen worden genomen.'' (MAC)

Corrigeer

MEER NIEUWS