GunkTV kan niet lachen met lingeriefabels

Madonna-leugen nekt Frank Molnar

De fabeltjes die Frank Molnar verspreidde over zijn vrouw Jess Donckers en de lingerielijn van Madonna, krijgen een vervelend staartje voor Molnar: hij is zijn job bij tv-kanaal GunkTv kwijt.

Gisteravond besloot TVgas, het bedrijf achter GunkTv, de samenwerking met Frank Molnar stop te zetten. De ex-kandidaat van Big Brother was zowat het gezicht van het kanaal dat op 1 mei 2009 werd opgericht.

Het ontslag heeft te maken met de pr-campagne die Molnar opzette rond zijn vrouw Jess Donckers, die zogezegd het Europese gezicht werd van een lingerielijn van Madonna. Eerst bleek dat die lijn helemaal niets met de popdiva te maken had, vervolgens werd duidelijk dat Donckers slechts voor de Benelux het uithangbord van Madonna Nude 1979 was.

Vertrouwensbreuk

Stefan Devroey, directeur van TVgas, kon niet lachen met de manier waarop Molnar Vlaanderen in het ootje nam. Hij zette Molnar gisteravond aan de deur. 'Noem dit gerust een vertrouwensbreuk. Het is een spijtige zaak, want voor de rest waren we tevreden over hem. Hij heeft GunkTv laten groeien. Jij kan misschien zeggen dat hij de verhalen als privépersoon opgehangen heeft, voor zijn vrouw, maar hij heeft wel heel de campagne vanuit GunkTv opgestart. Het eerste persbericht hierover werd van hieruit verstuurd. Het is niet leuk om titels te moeten lezen als GunkTv-presentatrice bedot Vlaanderen. Molnar was het gezicht van de zender. Hij staat voor GunkTv. Dit is een serieuze communicatiefout van hem.'

Jess Donckers, die vroeger op GunkTv presenteerde en er nu werkt als salesmanager, kreeg een verwittiging, maar zij blijft wel nog in dienst.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees