Genk praat met Pocognoli over nieuw contract

BERGEN-Moeskroen -
-  Genk praat met Pocognoli over nieuw contract


-  MOESKROEN. Meyssen naar KV Oostende
-  MOESKROEN. Lyon wint topper



Genk praat met Pocognoli over nieuw contract

Genk praat een van de komende dagen met Sebastien Pocognoli over een nieuw contract. Hij heeft nu een overeenkomst tot 2008. De 19-jarige Luikenaar heeft zich dit jaar sterk ontwikkeld en is gegeerd wild op de transfermarkt. Vorige zaterdag zaten heel wat buitenlandse clubs in de tribune. Vooral Feyenoord zou interesse hebben, maar technisch directeur Willy Reynders gelooft daar niet in.

,,Tijdens de gesprekken over een mogelijke transfer van Defour heb ik ondervonden dat ze geen onbeperkte mogelijkheden hebben. Nu ligt dat misschien anders door het vertrek van Dirk Kuyt, maar ik denk dat ze in eerste instantie op zoek gaan naar een spits'', zegt Reynders.

Pocognoli wil alvast bij Genk blijven. ,,Voetjes op de grond. Ik vind die interesse wel leuk, maar ik wil eerst nog één of twee jaar bij Genk blijven om te groeien'', aldus de getalenteerde linksachter.

(RS)



De club ziet ervan af om een B-elftal op te stellen voor de bekerwedstrijd van vanavond tegen US Centre. Aanvaller Zoko (pijnlijke trap op knie) komt niet in aanmerking. De bankzitters van de wedstrijd op Het Kiel zullen daarentegen wel in actie treden.

(JVDL)



Gisteren kregen de spelers een dag vrij. Toch bood topschutter Adnan Custovic zich aan bij de medische staf met een pijnlijke schouder. Ook Hatchi (enkel) en Dorothée (adductoren) lieten zich verzorgen. Tohoua begin vandaag met zijn individueel programma, waarna hij donderdag of vrijdag mag aansluiten bij de groep.

(BWA)

MOESKROEN. Meyssen naar KV Oostende

Harold Meyssen (35) heeft een overeenkomst van twee seizoenen bereikt met KV Oostende. De linkspoot was einde contract bij Cercle Brugge. Voordien speelde hij onder meer bij Aalst, Salzburg en Standard.

Al geruime tijd was duidelijk dat Cercle het contract van Meyssen niet wilde verlengen. Het zag er lang naar uit dat hij geen nieuwe club meer zou vinden, maar uiteindelijk kwam Oostende op de proppen.

(RPO)



MOESKROEN. Lyon wint topper



Kampioen Lyon blijft het goed doen in Frankrijk. Zondagavond laat won het de topper bij Bordeaux met 1-2. Het kwam eerst op achterstand, maar eerst Fred en daarna Wiltord zetten het recht. Lyon komt daardoor na drie speeldagen samen met Marseille en Le Mans op kop.

Alle drie de ploegen tellen nu zeven punten.

Corrigeer