Kim Kay heeft kanker

Kim Kay heeft kanker

Zangeres Kim Kay herstelt van een zware ziekte. Foto: © PVB

Kim Kay (26), de artiestennaam van Kim Van Hee, herstelt van kanker. De zangeres is opgenomen in het Universitair Ziekenhuis in Gent. Kim Kay wil voorlopig niet veel kwijt over haar ziekte. ,,Het gaat niet goed met mij'', zuchtte de zangeres gisteren.
,,Enkele weken geleden ben ik geopereerd en nu zijn er complicaties. Verder wens ik er geen commentaar over te geven.'' De anders zo goedlachse zangeres uit het Oost-Vlaamse Wichelen staat alvast voor een zware herstelperiode.

Al eerder ziek

Het is niet de eerste keer dat Kim Kay zwaar ziek is. Vijf jaar geleden lag de zangeres wekenlang in een Australisch ziekenhuis. Tijdens een vakantie bij haar toenmalige vriend kreeg ze plots te kampen met hevige rugpijn. Ondanks twee kijkoperaties en een leverpunctie is nooit echt duidelijk geworden wat de oorzaak was. ,,Ik had het psychisch moeilijk'', zei Kim Kay achteraf. ,,Mijn lichaam heeft daarop gereageerd.'' Kim Kay was als gevolg van de ziekte maanden buiten strijd.

Kim Kay scoorde in 1998 een monsterhit met Lilali . Van de single werden een half miljoen exemplaren verkocht. Dergelijke grote hits kwamen er nadien nooit meer. In 2003 was de zangeres wel nog te zien in de VTM-serie Verschoten & Zoon . Daarin speelde ze de secretaresse van Jacques Vermeire.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees