Yo!nieuws

Politie schiet te snel

Politieagenten in de Britse hoofdstad Londen hebben vrijdag een grote fout gemaakt. Ze schoten in de metro een man dood omdat het een terrorist zou zijn. Stom, want de 27-jarige Braziliaan was gewoon een elektricien die niemand kwaad wilde doen. De politie zegt dat het een vergissing was.
Ballon vliegt in brand

Een grote ballon vol warme lucht is zaterdag in brand gevlogen in de buurt van de Franse hoofdstad Parijs. De ballon vloog tegen een elektriciteitskabel, schoot in brand en viel op de grond. De twee Amerikanen die de ballon bestuurden waren niet gewond. De ballon deed mee aan een poging om het wereldrecord van tegelijk opstijgende ballons te verbeteren.

Niger sterft van honger

In het Afrikaanse land Niger hebben ze te weinig eten en drinken. Zo weinig zelfs dat er elke dag kinderen sterven van de honger en de dorst. Als er niet snel hulp komt, kunnen 3,6 miljoen mensen doodgaan. Bijna een miljoen kinderen onder de vijf jaar heeft honger. Om al die mensen te redden is er tachtig eurocent per dag per persoon nodig. Dat is minder dan de prijs van een krant.

Vier jongeren bijna dood in auto

Vier jongeren zijn zondag in Herent bij Leuven aan de dood ontsnapt. Ze botsten met hun auto tegen een verlichtingspaal en een flitspaal. Ze waren alle vier zwaargewond. Het meisje dat aan het stuur zat, reed veel te snel. Niemand droeg zijn veiligheidsgordel. De politie denkt dat de vier van een dancing kwamen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees