Vakantie

Vijf tips

Plan je dag zoveel mogelijk. Check bijvoorbeeld vooraf wanneer de Disneyparade (eenmaal per namiddag) uittrekt en wanneer de shows plaatsvinden. De tijd tussenin kunt u naargelang het u uitkomt vullen met attractiebezoek. Probeer ook zeker een halfuur voor de parade een plekje te zoeken, zodat tenminste de kinderen een mooi uitzicht hebben.

Probeer al bij de opening (in de zomervakantie is dat om 9 uur) aan de poort te staan. Dat bespaart u zeker de wachttijd bij minstens één attractie. Ook 's avonds kort voor sluitingstijd slinken de rijen aanzienlijk. Voor een aantal attracties geldt een minimumlengte: check vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Wachttijden op de vijf populairste attracties kunt u ontlopen door gebruik te maken van een gratis Fast Pass (een snelpas). U moet uw ingangs-ticket in een Fast Pass-automaat stoppen en ontvangt dan een Fast Pass-ticket met de tijd waarop u kan terugkeren. De Fast Pass geldt voor Indiana Jones and the Temple of Peril, Space Mountain, Peter Pan's Flight, Big Thunder Mountain en Star Tours.

Probeer niet op restaurant te gaan tussen 12 en 14.30 uur. U verspeelt alleen maar een hoop tijd tussen andere wachtenden.

Het klinkt misschien overbodig, maar draag comfortabele schoenen. U loopt wat af in zo'n park.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees