,,Jullie zijn domme trutjes en een stelletje kontlikkers''

Malisse kan het schelden niet laten

Malisse kan het schelden niet laten

Foto: © Getty Images

Een beresterke Xavier Malisse ging gisteren in Queen's maar op het nippertje de boot in tegen Lleyton Hewitt. Helaas liet de West-Vlaming zich ook van zijn slechte kant zien. Verbaal ging hij alweer over de schreef.

Nadat hij een bal betwistte, was de scheidsrechter kop van Jut. ,,Jullie hebben altijd gelijk. Zo gaat dat dan bij de ATP, zelfs als er iemand geschorst wordt. Jullie zitten daar als domme trutjes en gedragen jullie als kontlikkers'', sneerde Malisse naar de scheidsrechter.

De West-Vlaming heeft er net vier weken schorsing opzitten omdat hij in maart in Miami uit de bol ging tegen een lijnrechter. Daar zat echter nog een voorwaardelijke straf bij: bij een nieuw vergrijp staat hij opnieuw vier weken aan de kant. Zover lijkt het voorlopig niet te komen. ,,Er is niets vastgesteld en niemand heeft een klacht ingediend. Er is dus ook geen onderzoek gaande'', vertelde tornooidirecteur Ian Wight.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.