Geen Mexicaanse griep voor Lucas Biglia

Lucas Biglia zou vandaag al terug in België kunnen zijn. De Argentijn bleef in zijn moederland omdat hij koorts en griep had. Na onderzoek in een hospitaal bleek dat hij geen Mexicaanse griep heeft.

Boussoufa (kaakbeenbreuk) moet alle contact vermijden tot één juli. Daarna zal hij fysiek opbouwen via fiets- en krachttraining, maar nog altijd niet met de groep meetrainen. De matchen op stage komen sowieso te vroeg.

Chatelle (ontsteking pees voetzool) en Polak (neusbreuk) kunnen nog niet voluit trainen. Ook Gillet sukkelt nog wat met een blessure (irritatie op een zenuwwortel van de nek naar de arm). Wasilewski heeft last van een hielblessure die hij opgelopen heeft tegen Standard. Bernardez komt op één juli terug naar België.

Zitka wint prijs

Daniël Zitka heeft een prijs gewonnen op het Franse televisieprogramma Telefoot. Gisteren werden er awards uitgereikt, en Zitka kreeg die voor grootste pechvogel.

'Ik ben niet op de hoogte dat ik een award gekregen heb', zegt de 34-jarige doelman. 'Dit laat me koud', aldus de Tsjech.

Zitka revalideert nog altijd van zijn enkel- en scheenbeenbreuk die hij opliep tegen Dender. Woensdag moet hij voor een radiografie naar dokter De Clercq. (STA)

Corrigeer