Mbo Mpenza niet gelukkig op Anderlecht

Mbo Mpenza niet gelukkig op Anderlecht

Foto: © BELGA

Sporting Anderlecht is achter de schermen volop bezig met het invullen van de spelerskern voor volgend seizoen. Tot nu toe kreeg geen enkele speler te horen dat hij weg mag, al zal de club alvast nieuwkomer Ehret niet tegenhouden.

Daarnaast zijn er de spelers die zelf twijfelen over hun toekomst in het Astridpark. Met name Mbo Mpenza. De Rode Duivel loopt momenteel wat ongelukkig rond in het Vanden Stockstadion, één van de redenen waarom hij al geruime tijd niet meer met de pers praat. Mpenza is ontgoocheld omdat hij op Anderlecht tot dusver niet in de spits kon spelen. Een tijdje geleden was er belangstelling van Southampton, maar manager Van Holsbeeck zag een vertrek absoluut niet zitten. Ondertussen heeft Mbo zijn dromen over de Premier League niet opgegeven. Al krijgt hij mogelijk toch een kans in de punt van de aanval, nu voor Aruna mogelijk een lange schorsing dreigt.

Verder ligt op Anderlecht een driejarig profcontract klaar voor de jongeren Derijck en Tioté. Normaal wordt de optie van Goran Lovre gelicht.

Corrigeer