Pamela Anderson redt nu vooral zeehonden en kippen

Een babe à la Brigitte Bardot

Een babe à la Brigitte Bardot

Ex-Playmate Pamela Anderson heeft tegenwoordig betere dingen te doen dan naakt op tapijtjes te liggen.

Alle vrouwen zijn naar Vijftv gevlucht, dus mag VT4 de voetbalavond ongegeneerd afsluiten met sekssymbool Pamela Anderson. Een special blikt terug op haar topjaren bij het blootblad Playboy. Vandaag is Pamela eerder weldoener dan lustobject, Brigitte Bardot achterna.

Met elf covers is Pamela Anderson (38) nog altijd recordhouder bij Playboy. Haar laatste foto's dateren van 2004. Niet dat de Canadese van Finse afkomst sindsdien op haar retour is, ze heeft gewoon betere dingen te doen dan poedelnaakt op tapijtjes te liggen. Vergeet niet dat Anderson in 1997 uit de Amerikaanse serie Baywatch verdween. De serie wordt verfilmd, maar Anderson speelt slechts een gastrol. Jessica Simpson mag de wetten van de zwaartekracht tarten door in badpak heel hard de zee in te rennen.

Goede doelen: daar heeft Anderson de handen mee vol. Ze helpt mishandelde vrouwen, schrijft cheques uit voor atletes die niet naar een tornooi kunnen, haalt geld op voor aids. Toch haalt ze vooral de kranten met haar inzet voor Peta, een organisatie voor dierenrechten. Zo ging Pamela op het bureau van de gouverneur van Kentucky liggen met de vraag de buste van kolonel Harland Sanders weg te halen. Sanders was de stichter van Kentucky Fried Chicken, een fastfoodketen die kippen zou mishandelen. De gouverneur was niet onder de indruk.

Een lift vol bont

Eén ding moet je Pamela Anderson wel nageven: ze trekt de lijn consequent door. Onlangs stond ze met haar toenmalig lief en acteur Stephen Dorff op een lift te wachten in een hotel in Las Vegas. Toen de tiende volle lift voorbij was gekomen, ging er een elfde open met twee mensen. Naar beneden, vroeg de dame aan Pamela. Waarop die antwoordde: ,,Niet met jou in die bontmantel.''

In de liefde gaat het zoals de cupmaat van Pamela: op en af. Van een derde keer trouwen met rocker Tommy Lee is geen sprake, maar ze blijven vrienden.

Anderson leeft gewoon het soms akelige leven van een ster, zoals ze twee weken terug op haar website schreef. ,,Uit angst voor paparazzi loop je achterstevoren winkels uit en scherm je het gezicht van je kinderen af. Dat is erg.''

Corrigeer

MEER NIEUWS