Ann Wauters trouwt op zelfde dag als Kim Clijsters

Ann Wauters trouwt op zelfde dag als Kim Clijsters

Foto: photonews

Belgiës beste basketbalspeelster Ann Wauters (26) geeft op 14 juli het ja-woord aan haar vriendin Lot Wielfaert (30). Het huwelijk vindt plaats in intieme kring. Het wettelijke gedeelte volgt later deze zomer in Koksijde. '07/07/07 zou mooi geweest zijn, maar was ook administratief niet meer mogelijk', aldus Ann Wauters. 'Let wel op: we willen er geen mediacircus van maken.'

Merkwaardig is dat het huwelijk op dezelfde dag plaatsvindt als dat van Kim Clijsters met Brian Lynch - ook al een basketbalspeler. En nog over basket en huwelijken: de in Brugge geboren Fransman Tony Parker, sterspeler van San Antonio Spurs in de Amerikaanse NBA, trouwt op 07/07/07 met de actrice Eva Longoria uit de tv-serie Desperate Housewives.

Er zijn trouwens bindingen tussen de drie huwelijken. Ann Wauters en Tony Parker hebben elkaar enkele jaren geleden in Brussel op een basketevenement leren kennen. In 2005 (US Open) en op de Masters van vorig jaar in Madrid woonde Ann Wauters dan weer enkele matchen van Kim Clijsters bij. (cpm)

Corrigeer