FOTO: De beste 'sterren'-grappen op internet

Hit op het internet

Het nieuws van Kimberley en de uit de hand gelopen tatoeage was een onwaarschijnlijk klikkanon. Het verhaal van het Belgische sterrenmeisje Vlaeminck is wereldnieuws geworden. Op onze website werd het verhaal meer dan 300.000 keer aangeklikt, een absoluut record.
'Scarred for life', bloklettert de Britse krant en website Daily Mail . 'Verminkt voor het leven.'

De 56 sterren gingen de wereld rond: op websites van Rusland tot China was het gisteren zowat het meest aangeklikte verhaal.

'Tatt's got to be a mistake', is de woordspeling die het Britse The Sun ervan maakte. 'Tatuata contro la sua volontà', getatoeëerd buiten haar wil, klinkt het in het Italiaanse Corriere Della Sera .' In India maakte ze er dit van: 'Tattoo went wrong: Stars and Gripes forever?' Of: voor altijd sterretjes en ergernis?

Wereldwijd werden honderden webartikels geschreven over het incident. Vandaag staan er minstens zoveel in de kranten. Buitenlandse tv-zenders klopten al aan bij Kimberley. Wie haar naam intikt op google, kan doorklikken naar ongeveer duizend webpagina's. De fansite 'Kimberley '56 sterretjes' Vlaeminck op Facebook telt al meer dan 3000 leden en honderd bewerkte foto's.

De beste grappen op het netCorrigeer

IN HET NIEUWS