Reacties Lokeren - AA Gent


-  HAKIM BOUCHOUARI. ,,We hebben Bancé gemist''
-  PREDRAG FILIPOVIC. ,,Wereldgoal van Foley''HAKIM BOUCHOUARI. ,,We hebben Bancé gemist''

Hakim Bouchouari was niet echt gelukkig met zijn zesde seizoenstreffer.

,,Ik blijf achter met gemengde gevoelens. Op basis van onze sterke tweede helft verdienden we zeker een gelijkspel. De twee tegendoelpunten waren absoluut vermijdbaar. Dekkingsfouten die niet mogen op dit niveau. We hebben ons zelf in de problemen gebracht door die lakse start. Door die vroege tegentreffer kon Gent zijn geliefkoosd spel spelen: achterin de boel goed gesloten houden en scherp counteren. Ik miste vandaag Bancé als bliksemafleider tegen die twee grote torens centraal in de bezoekende verdediging.'' (PPL)

PREDRAG FILIPOVIC. ,,Wereldgoal van Foley''

Kersvers vader Filipovic was alweer goed voor een assist. ,,Maandag werd ik voor het eerst vader van een zoontje, Thomas. Ik had graag deze schitterende week afgesloten met puntenwinst in de derby. Een wereldgoal van Foley besliste er anders over. Zo maakt hij geen tweede goal meer in zijn hele carrière. Foley kreeg wel een zee van ruimte. In eerste klasse wordt dat genadeloos afgestraft. Ook bij de eerste goal werd te slap verdedigd op Boussoufa. Gent kreeg drie goeie mogelijkheden en scoort tweemaal. Dat is frustrerend na onze dominante tweede helft.''

(PPL)

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.