Reacties Lierse - GBA


-  JOS DAERDEN. ,,Wedstrijd die ik verwacht had''
-  TIMOTHY DREESEN. ,,Niet stilstaan bij nederlaag''JOS DAERDEN. ,,Wedstrijd die ik verwacht had''

De ex-trainer van Lierse, Jos Daerden, zat in het winnende kamp. ,,We kregen de wedstrijd die ik verwacht had. Deze grasmat liet geen goed voetbal toe. Enkel gevechtsvoetbal. Sommige spelers streden tot ze erbij neervielen'', merkte Daerden met enig cynisme op. ,,Mijn ploeg scoorde de 0-1. Dan weet je dat de ploeg die scoort, meestal wint. We zijn gered en kunnen, met de twee verwachte punten erbij van de wedstrijd tegen Cercle Brugge, naar de linkerkolom kijken. Ik blijf overigens bij mijn beslissing om Germinal Beerschot te verlaten'', drukte Daerden elke speculatie de kop in.

(BDH)

TIMOTHY DREESEN. ,,Niet stilstaan bij nederlaag''

Timothy Dreesen haalde het einde van de eerste helft niet. Hij moest met een blessure aan de adductoren naar de kant. ,,Tijdens de opwarming had ik geen last. Bij een tackle op Dosunmu voelde ik plots pijn. Het doelpunt van Dosunmu heb ik niet gezien, omdat ik voor verzorging in de kleedkamer zat. We moeten niet blijven stilstaan bij deze nederlaag. Wie weet kunnen we volgende week zelfs iets rapen tegen RC Genk. Niets moet, alles kan.''

(BDH)

Michael Nnaji van Lierse incasseerde zijn derde gele kaart van het seizoen en mist de wedstrijd tegen Genk.

(BDH)Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.