Stad Brussel opent vandaag de deuren

,,We gaan er flink tegenaan''

OUDENAARDE - Peggy Meert maakt zich sterk dat café Stad Brussel straks weer een florerende zaak wordt. Ze kent het klappen van de zweep en samen met haar twee vriendinnen steekt zij straks al haar energie in het café. De toog is gebleven, maar de rest van het interieur werd grondig vernieuwd.,,

Ik heb jaren café Obus uitgebaat in Volkegem, ik heb acht jaar een krantenwinkel gehad en heb de Bowling uit de grond gestampt en groot gemaakt", zegt Peggy Meert. ,,Ik vond café Stad Brussel altijd al een toffe zaak waar iets van te maken viel. Ik ben hier in de buurt trouwens geboren en getogen."

,,Het is uiteraard een beetje jammer dat de zaak een tijd gesloten was, maar dat kan mijn enthousiasme niet bekoelen. Samen met Benedicte Verhaeghe en Sandy Borremans, die beiden al hun strepen verdienden in de horeca, gaan wij er een gezellige boel van maken. Wij streven niet naar een praat- of danscafé, wij passen ons wel aan. Uiteraard moet een stationscafé vroeg open zijn. Voor de rest zien wij wel wat er op ons afkomt."

,,De zijplaats van het café wordt deels ingericht als een gezellig salonnetje en deels als animatieruimte met caféspelen. Ik hoop vandaag te openen", besluit Peggy Meert.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio