Mpenza in sukkelstraatje

Voor Mbo Mpenza lijkt de stage uit te draaien op een maat voor niets. Gisteren moest hij samen met de revaliderende Legear en Pujol (onderrug) alweer verstek laten gaan voor de collectieve sessies en ook vandaag zal de aanvaller voor geen van de twee trainingen op het oefenveld verschijnen. De spits heeft last van een blessure ter hoogte van de aanhechting tussen kuit en hiel.

Vanuit Brussel liet manager Herman Van Holsbeeck weten dat de transfer van Frabrice Ehret nog niet voor volgende week zal zijn. De in de Servische pers vermeldde concrete interesse voor jeugdinternational Milan Stepanov van Novicad wordt door Van Holsbeeck nog als voorbarig afgedaan. ,,Hij is één van de spelers die wij wereldwijd volgen, maar een transfer is zeker nu nog niet aan de orde''

Iets concreter zou de interesse voor Martin Skertel zijn. De twintigjarige Slovaakse belofteninternational zou een optie zijn als Michal Zewlakow naar Celtic vertrekt.

(KBZ)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.