Mode

Gedaan met de bekendste zonnebril van Hollywood

Gedaan met de bekendste zonnebril van Hollywood

Foto: CBS

Zijn zonnebril is nóg bekender dan die van Tom Cruise in de film 'Top gun', maar niemand zet zijn bril zó vaak op en af als David Caruso (56) in de Amerikaanse serie 'CSI: Miami'. Die reeks houdt er na tien jaar mee op.

Caruso speelt in de serie Horatio Caine, een eigenzinnige speurder met drie handelsmerken: kort en bondig taalgebruik, een hoofd dat hij vaak schuin houdt om een gewichtige uitspraak te doen én een zonnebril die met veel zin voor theater wordt op- en afgezet. De zonnebril van Horatio Caine is zó opvallend dat er op YouTube filmpjes worden gemaakt met 'zonnebril momenten'. Acteur David Caruso deelt op interviews en premières zelfs buttons uit (foto) met zijn handelsmerk.

CSI: Miami is de eerste serie uit de CSI-reeks die wordt stopgezet; de reeksen CSI: New York en CSI: crime scene investigation lopen nog door. CSI: Miami wordt mogelijk geschrapt omdat de reeks bijzonder duur is. Op VT4 loopt op dit moment herhaling van het zevende seizoen. Wanneer de resterende helft met nieuwe afleveringen van het negende seizoen wordt uitgezonden, staat nog niet vast.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees