Doen ze het of doen ze het niet?

Glamourkoppel Tom Cruise en Katie Holmes zijn speculaties rond relatie beu

Glamourkoppel Tom Cruise en Katie Holmes zijn speculaties rond relatie beu
Een slimme promotiestunt voor hun nieuwste film of ware liefde? Sinds Katie Holmes (26) en Tom Cruise (42) in april als nieuwste glamourkoppel door de straten van Rome dartelden, regent het roddels over de oprechtheid van hun relatie. Gisteren maakten de Hollywoodsterren in het Amerikaanse dagblad USA Today komaf met zoveel paparazzigezwets: ,,We zijn gelukkig'', staat er zwart op wit geschreven.

Het verhaal van Cruise en Holmes doet een beetje denken aan wat Richard Gere en zijn toenmalige vrouw, topmodel Cindy Crawford, deden om zichzelf en de wereld te overtuigen van hun relatie. Op een paginagrote advertentie in de krant The New York Times lieten ze tien jaar geleden ,,We zijn verliefd'' drukken. Een wanhoopspoging, zo bleek, want enkele maanden later gingen ze uit elkaar.

Voorlopig moeten Tom Cruise en Katie Holmes, de dartelende Joey Potter uit de puberserie Dawson's Creek , nog geen reclame maken voor hun prille affaire. Nochtans grijpen ze elke gelegenheid aan om hun liefde uit te schreeuwen en hardnekkige verzinsels de kop in te drukken.

Vooral het gerucht dat hun relatie een reclamestunt zou zijn voor Holmes' nieuwe prent Batman returns en Cruises War of the worlds lijkt telkens weer als een boemerang in hun mooie gezicht terug te keren. Toch lijkt vooral de heer Cruise er een handje van weg te hebben telkens met een nieuw lief op de proppen te komen vlak voor de release van z'n nieuwste kaskraker. In 1990 kwam zijn affaire met zijn ex Nicole Kidman aan het licht kort voor de première van hun opzwepende racefilm Days of thunder . Vier jaar geleden verschenen compromitterende foto's van hem en de Spaanse Penelope Cruz op een moment dat hun psychologische thriller Vanilla sky wat extra promotie kon verdragen.

Gelukkigste vrouw

Maar Holmes, die de rijzige gestalte van Kidman en de zuiderse looks van Cruz combineert, relativeert de heisa in de Amerikaanse krant USA Today . ,,Journalisten mogen schrijven wat ze willen'', meent de actrice. ,,Als mensen ons niet geloven, prima. Het enige wat op dit moment telt, is dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld ben. Ik vind het een ongelooflijke eer van hem te houden.''

Ook tijdens de interviews voor Batman returns , afgelopen weekend in een luxehotel in Los Angeles, liep ze over van haar beau . ,,We zijn zo gelukkig'', verkondigde ze aan een tafel vol journalisten. ,,Ik mis hem elke seconde van de dag'', zei la Holmes, terwijl Cruise braafjes in de gang zat te wachten.

Net als Holmes lijkt ook de 42-jarige Cruise als een zotte tiener in Hollywoodland rond te lopen. Aan Oprah Winfrey vertrouwde de superster toe dat zijn liefde voor Katie iets was ,,wat hij nog nooit eerder gevoeld had''. Van hun leeftijdsverschil van zestien jaar, waar puriteins Amerika over struikelt, maakt hij geen probleem. ,,Veel mensen morren daarover. Ik vind het belangrijk samen te zijn met iemand die me kan bijhouden. Ik leef snel'', grapte Mister Smile .

Geen seks voor huwelijk

Voor Cruise kan het bovendien niet snel genoeg gaan. Volgens de laatste berichten zou hij zijn kersverse vlam al ten huwelijk hebben gevraagd. Overhaast, denkt u? Misschien wel, al lijkt het ook logisch wanneer je bedenkt dat Tom z'n bedstee moet delen met een uiterst preutse Holmes, die de Geen seks voor het huwelijk -gelofte heeft afgelegd.

Gelukkig voor hem lijkt Katie niets liever te willen. ,,Voorlopig zijn we nog niet verloofd'', kirt ze in USA Today. ,,Maar de gedachte alleen al doet me glimlachen.''

Al zal hun prille verliefdheid eerst hun beider filmpremières moeten overleven, natuurlijk.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees