Dollars en dure auto's rollen in 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'

Vier Vlaamse vrouwen met enorme kleerkasten

Vier Vlaamse vrouwen met enorme kleerkasten

Foto: vtm

Ze wonen naast Jennifer Aniston, hebben kleerkasten ter grootte van balzalen, spreken een soort Vlamerikaans en hebben -op eentje na- allemaal een rijke vent. Astrid, Greet, Linda en Nora stelen de show in 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'.

Astrid

Verdient haar boterham met: haar lichaam. Dat wil zeggen: Astrid Bryan (27) is fotomodel en zangeres.
Praat alsof: het Engels haar Nederlands stilaan als een slingerplant overwoekert. ‘Hier in de buurt is no crime, de politie is hier very tough.’
Is bijzonder fier op: haar Audi S8 en haar Jeep die ze volledig liet ‘pimpen’ en ‘chromen’.
Vult haar dagen met: zingen, shoppen, feesten en sporten. Drie keer boksen per week met personal trainer, vier keer cardiotraining per week.
Haar man: heet John, is dubbel zo oud en is een rijke bedrijfsleider. Ze leerden elkaar zes jaar geleden kennen op een feestje. Hij vroeg haar diezelfde avond ten huwelijk.

Greet

Bekend van: de betaalzender Prime. In haar vijf minuten durende rubriek Greet in Hollywood brengt ze nieuws uit de filmstad. Tegen de mensen in Hollywood zegt Greet Ramaekers dat ze ‘a show in Belgium’ heeft. Een beetje overdrijven moet om in Hollywood te overleven.
Droomde ervan: actrice te worden. Ruilde Limburg veertien jaar geleden voor Hollywood om haar droom waar te maken. Ze volgde een dure acteeropleiding en deed tal van audities, maar niemand zag in Greet de nieuwe Julia Roberts.
De vreemde eend: in deze bijt is ongetwijfeld Greet. Ze mag dan al lang in Hollywood wonen, ze zwemt niet in het geld zoals de drie andere Vlaamse Hollywoodvrouwen.

Linda

Zweert bij: haar gated community, een exclusieve woonwijk die je niet binnen mag zonder langs een bewaker en een hek te passeren. Zweert ook bij haar poetsvrouw, haar babysit en haar tuinman.
Vult haar dagen met: lesgeven aan hoogbegaafde kinderen en winkelen.
De allerbelangrijkste ruimte in haar huis: is haar walk in closet of dressing. Linda is verzot op (lees: verslaafd aan) designerkledij.
Haar man Marc: ontmoette ze 21 jaar geleden toen ze als uitwisselingsstudente bij een gastgezin ging wonen. Marc geeft zijn vrouw altijd gelijk.
Haar zoon Liam: lijdt aan autismespectrumstoornis. Linda’s grootste zorg: ‘Wie zal er voor hem zorgen als wij er niet meer zijn?’

Nora

Haar leeftijd: is een goed bewaard geheim. Kent wellicht het adres van de beste plastisch chirurg in Hollywood.
Klinkt als: een Antwerpse in Hollywood. Haar accent is uniek. Elk jaar keert ze trouwens terug naar Antwerpen.
Droomt van: een véél groter huis. Dat mag 2,8 miljoen dollar kosten.
De man die dat huis mag betalen: is haar man Harry. Die leerde ze kennen via het internet. Harry is jonger dan Nora en verdient sloten geld.
Heeft zich gestort op: de nobele kunst van het paaldansen. Nora is niet meer van de jongste, maar wil sexy blijven en haar man verrassen.
Vult haar dagen met: winkelen, schrijven en schilderen. In volgorde van belangrijkheid.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees