Tottenham natte droom voor Philippe Clement

,,Deze groep is Champions League waard''

,,Deze groep is Champions League waard''

Foto: © MARC HERREMANS -VUM

Elf jaar na de uitschakeling door Chelsea in de kwartfinale van de ondertussen ter ziele gegane Beker der Bekerwinnaars, mag blauw-zwart straks bij Tottenham nog eens op Engelse bodem spelen. Club kan trouwens revanche nemen voor de 3-0 nederlaag die de Spurs hen in 1984- 1985 in de 1/16de finales van de UEFA Cup aansmeerden.

Voor anglofiel Philippe Clement, die voor zijn komst naar Club, nog een jaar bij Coventry speelde, is de trip naar Londen een natte droom. De Antwerpenaar droomt al jaren van een Engelse tegenstander.

,,White Hart Lane (het stadion van Tottenham, red.) is zeker de moeite waard'', zegt Clement. ,,Ik heb er nog gespeeld met Coventry en kijk er enorm naar uit. Al zal het voor Jonathan nog specialer zijn. (Blondel speelde nog anderhalf jaar voor Tottenham, red.) Ook de andere tegenstanders zijn de moeite waard. Sportief vind ik deze groep Champions League waard.''

Tickets vanaf morgen

Voor de twee thuiswedstrijden van Club Brugge zullen uitsluitend duotickets te koop worden aangeboden. De voorverkoop start morgen om 10 uur aan de loketten van de Dienst Kaartenverkoop en online via www.clubbrugge.be. De voorrang voor competitie-abonnees loopt tot en met 12 oktober. De prijzen worden vandaag bekendgemaakt. (wdk)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.