,,Op naar de volgende 100!''

Ellen viert 100ste Kids Top 20

Ellen viert 100ste  Kids Top 20

Foto: © Pol De Wilde - VUM

Het kan niet op voor Ellen: naast een dikke Ultratop-hit met 'Lucky lucky' mocht ze gisteren ook een hele speciale 100ste verjaardag vieren. Nee, natuurlijk niet van haarzelf, maar van de Kids Top 20.

Gistermiddag stroomde Dancing Carré in Willebroek vol met bijna 1.000 kids die met Ellen de honderdste opname van de Kids Top 20 kwamen meevieren. ,,Ik ben stiknerveus!'', lachte Ellen. ,,Normaal gezien heb ik helemaal geen last van zenuwen, maar vandaag is het toch heel bijzonder. Er zijn ook meer kinderen dan anders aanwezig bij de opname, en ik moet dus absoluut opletten dat ik niet te veel fouten maak. En dat gebeurt wel eens, hoor. Ik denk dat ze nog honderd extra afleveringen kunnen vullen met bloopers.

,,Onlangs heb ik die eerste uitzending nog eens teruggezien, en daar schrok ik toch wel van. Ik was écht niet goed! Mijn Limburgs accent klonk ook zo vreselijk. Pas op, op zich vind ik dat niet erg. Ik ben er fier op om Limburger te zijn en het klinkt soms lekker grappig, maar toch... Ik heb sindsdien geleerd wat meer op mijn taal te letten en me beter te concentreren.''

Ellen staat op dit moment ook in de top-10 samen met Kristof (van Star Academy) met haar vrolijke meezinger Lucky lucky (with my scooterboy). ,,Maar in de Kids Top 20 blijven die van Kikx de plak zwaaien, hoor. Ik sta nu op de zesde plaats, maar ik denk er niet aan om mezelf een paar plaatsjes hoger te zetten. Het zijn de kids die stemmen en zo de Top 20 samenstellen en dat vind ik prima zo. Zo'n hit is wel fijn natuurlijk, al is het vooral in de zomer druk met optredens. Ik heb het nu al druk genoeg, want ik studeer ook nog voor vastgoedmakelaar (dat is iemand die huizen en appartementen verkoopt) en daar kruipt ook heel wat tijd in. Ik vind het leuk om vele dingen te combineren,maar presenteren vind ik eigenlijk toch het leukst. Ik ben er in elk geval helemaal klaar voor om nog eens 100 afleveringen van de Kids Top 20 in te blikken!''De 100ste Kids Top 20 zie je nu zondagvoormiddag op VTM, met optredens van Katerine, Ellen & Kristof, Lindsay X!nk, Hadise, Max, DHT feat. Edmée, Kikx en Djumbo.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees